Paza starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Aparare starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Alti caini starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Vreme calda starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Vreme rece starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Intretinere starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Telefon: 0748 794 117 / 0765 411 252 / 0733 211 977

Articole despre alimentatie si ingrijire

Ingrijirea blanii

In general, blana Labradorului nu este greu de intretinut.Un Labrador are parul scurt si des, usor de intretinut prin periere zilnica cu ajutorul unei manusi speciale. Uleiul secretat mentine blana in mod natural curata, fara mizerie si impiedica apa sa ajunga la piele. Naparlirea nu este excesiva, desi are loc de ori pe an. Nu este nevoie sa-i tundeti blana. Caini de expozitie sunt ocazional tunsi doar pentru jurizare.
Pentru a-i mentine stratul de ulei sanatos este recomandat sa nu va spalati 
detalii

6 Pasi in ingrijirea labradorului

Labradorul este originar din provincial Newfoundland din Canada si este cea mai populara rasa din Statele Unite conform Asociatiei Crescatorilor din America. Rasa este cunoscuta pentru placerea de a manca si tendinta rapida de ingrasare, precum si pentru caracterul sau bland, inteligenta si ardoarea sa de a indeplini sarcini. Labradorul are niste nevoi specifice referitor la alimentatie, miscare, intretinere, dresaj si atentie medicala ce trebuiesc indeplinite pentru a-i asigura cainelui o conditie sanatoasa si optimism.

detalii

Care este temperamentul unui Labrador ?

Adevaratul temperament al Labradorului este un semn distinctiv al rasei precum coada ca a  vidrei. Comportamentul ideal este unul dragut, sumisiv, maleabil, dornic sa-i multumeasca pe cei din jur, non-agresiv cu oamenii sau alte animale. Labradorul are multe trasaturi care-i atrag pe oameni: modul sau bland, inteligenta si adaptabilitatea il fac un caine ideal. Agresivitate fata de oameni sau animale, precum si orice urma de timiditate sunt penalizate la un exemplar matur.

detalii
Pagina: 1